Mielen- ja kehonhuollon päivä, ystävän kanssa

Kehoa huoltava ja mieltä hoitava päivä kaikille DigiMaMalaisille, jotka kaipaavat pientä taukoa ja itseen pysähtymistä. Ota jäseneksi kuulumaton ystäväsi mukaan, tapahtuma on kaikille ilmainen. Halutessasi voit myös osallistua vain jompaan kumpaan osioon ja lounaalle.

OSA 1: Kehonhuolto klo 11.00–12.15 Vertical Club, Kalasatama, Yrittäjätalo

Digimamalle räätälöity lempeä ilmavenyttely /joogaharjoitus, joka sopii kaiken ikäisille päätetyöskentelijöille. Harjoitus on turvallinen venyttelytunti kangaslenkkiä (hammock) apuna käyttäen. Tunti on palauttava, ei sisällä voimaosuutta ja soveltuu kaikille. Kesto 75 min.

Ilmajoogaan kannattaa ottaa mukaan kainalot ja polvitaipeet peittävät urheiluvaatteet hiertymien välttämiseksi. Kaikki korut (myös sormukset) tulee ottaa pois tunnin ajaksi. Juomapullo on hyvä olla mukana, jalkineita ei tarvita.

Sijainti Kalasatamassa, metroaseman vieressä Yrittäjätalo-nimisessä rakennuksessa (B-rappu). Metron ulko-ovilta vasemmalle, Yrittäjätalo on aivan vastapäätä oleva punatiilirakennus. Autolla saapuessa navigaattorin osoite Työpajankatu 10 (sisäänkäynti on Hermannin rantatien puolelta). HUOM! varatkaa autolla tuloon ylimääräistä aikaa (työmaa-alueen ajojärjestelyt). Talon takana on maksullinen parkkipaikka.

LOUNAS klo 12.45–13.30 Ravintola Kummeli

Salaattipöytä, bataattisosekeitto, vuohenjuusto- ja paahtopaisti napakset, lasagne tai broilerkiusaus, mansikkarahka ja kahvi

OSA 2 Mielenhuolto klo 13.45–17.00 Kalasataman Kummelin neuvotteluhuoneet Virranviemää, Suuntima ja Harppi

Ruokailun jälkeen on aika pysähtyä ja kysyä mitä minulle kuuluu. Tätä kyselemme usean metodin avulla, pienryhmissä keskustellen ja esiin nousevia aiheita yhdessä työstäen. Iltapäivän tavoitteena on, että jokaisella kotiin lähtijällä olisi mukanaan uusia eväitä jaksamiseen sekä omien voimavarojen kerryttämiseen. Lähtöajatus työskentelylle on, että jokainen on itse oman hyvän elämänsä asiantuntija. Hyvinvoinnin siemenet ovat meissä itsessämme. Välillä on hyvä pysähtyä kaivelemaan niitä esiin, ja kuulla muiden kokemuksia samasta teemasta. Iltapäivän ohjelmasta vastaa työnohjausopiskelijoiden kvartetti, jolla on runsaasti kokemusta kouluttamisesta, ryhmätyöskentelystä, fasilitoinnista ja valmentamisesta.

Tapahtumaan osallistuminen on maksuton, mutta veloitamme peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta 25 euron maksun, jos ilmoittautuja ei saavu tapahtumaan.

Tapahtumapaikka: Helsinki 
Hinta: Maksuton (jäsenille)
Lisätietoja tapahtumasta:
Maarit Aarrekangas
digimama@erto.fi
0403537577