Kasva markkinoinnin ja myynnin ammattilaiseksi – Markkinointivirittämö -kasvuohjelma

Markkinointivirittämö on rakennettu sinulle, joka etsit uutta uraa sekä työnantajaa markkinoinnin tai myynnin kentällä ja haluat kehittyä tulevaisuuden markkinoinnin tekijäksi. Varsinais-Suomen Markkinointivirittämössä odottaa jo 20 rekrytointi- ja kasvuhaluista yritystä, jotka kaipaavat uusia tulevaisuuden tekijöitä tuekseen markkinoinnin kehittämisessä ja myynnin tehostamisessa – voisitko sinä olla juuri heidän etsimä tyyppi? 

Markkinointivirittämöön valitaan noin 20 markkinoinnin osaajaa, jotka haluavat lunastaa työmahdollisuuden tekemisen ja markkinointiosaamisen kehittämisen avulla.

Jos siis seuraavat kolme kohtaa kolahtavat, haluamme kuulla sinusta:

  1. Haluat työskennellä esim. markkinoinnin, myynnin, digitalisaation, asiakasviestinnän, sisältömarkkinoinnin, brändin rakentamisen tai asiakassuhteiden johtamisen parissa.
  2. Etsit uutta työpaikkaa markkinoinnin, asiakkuuksien tai digitaalisuuden kentällä tositarkoituksella Varsinais-Suomessa.
  3. Olet valmis kehittämään osaamistasi ja kasvamaan yhdessä yrityksen kanssa rakentaaksesi itsellesi pysyvän työpaikan.

Markkinointivirittämö on viiden kuukauden mittainen valmennusohjelma, jossa saat tuen pysyvän työpaikan rakentamiseen aina työhaastatteluista työsopimuksen solmimiseen asti. Unohtamatta tietystikään sitä substanssiosaamista, mitä vahvistetaan lukemattomien erilaisten sisältöjen avulla ryhmävalmennuspäivissä, soluryhmissä ja markkinoijien verkoston tapaamisissa. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi. 

Tutustu kaikkiin mukana oleviin yrityksiin tarkemmin osoitteessa bang.fi/markkinointivirittamo ja hae mukaan 26.2. mennessä.

Kuka voi hakea mukaan? 

Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, että olet innostunut ja kiinnostunut markkinoijana kehittymisestä. Pohjatiedoksi- ja taidoiksi riittää, että sinulla on perusymmärrys markkinoinnista, myynnistä tai muista liiketoiminnan osa-alueista – ydinosaamisesi voi olla näiden sijasta esimerkiksi asiakaspalvelussa tai vaikkapa taloushallinnossa. 

Mukana on 20 yritystä eri aloilta ja markkinoinnin nykytilanne yrityksissä saattaa olla hyvinkin erilainen. Avoimia paikkoja on siis tarjolla jo kokeneemmille markkinoinnin ja myynnin konkareille, mutta myös vastavalmistuneille tai alanvaihtajille, joiden ydinosaaminen ei välttämättä ole markkinoinnissa. Yritykset etsivät mm. digimarkkinoinnin asiantuntijoita, sisällöntuottajia, markkinointipäällikköjä ja myyntikoordinaattoreita. Tärkeintä siis on, että löydät yritysten joukosta itseäsi kiinnostavan paikan ja tehtävän, johon olet valmis heittäytymään. Mukana on mm. FC Inter Turku, Intertrafo Group, Green Tread, Piha Group, Aqua Nova, Järvenkylä, Hexaplan ja Loimaan Panimo.

Markkinointivirittämön kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhanalaisia hakijoita. Työllistymisaste kasvuohjelmissamme vaihtelee 74–100 % välillä ja valmennamme keskimäärin 300 yritystä kasvuun vuodessa.

Miten haen mukaan?

Haku Varsinais-Suomen Markkinointivirittämöön päättyy perjantaina 26.2.2021, toimi siis nopeasti! Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät osoitteesta bang.fi/markkinointivirittamo.

Yhteydenotot:

Aava & Bang Oy
markkinointivirittamo@bang.fi
040 767 0036