DigiMaMa jäseneksi Crazy Town -yhteisöön

DigiMaMa tuo jäsenilleen turvaa, tukea työelämään ja varmuutta vaihteleviin tilanteisiin. Toimintamme perustana on hakea alati uutta tietoa ja uusia näkökulmia toimintaamme ja tästä syystä DigiMaMa on liittynyt mukaan jäseneksi Crazy Town -yhteisöön joka antaa usealle asiantuntijalle ja pienyrittäjälle kasvualustan kohti menestystä.

Haluamme haastaa itsemme ja oman toimintamme, ja siksi haemme mylläystä ajatuksiimme ja palveluihimme, joita tarjoamme, jotta kykenemme vastaamaan entistä paremmin jäsententemme liiketoiminnan haasteisiin. Uskomme, että laajentamalla tietoamme ja näkyvyyttämme löydämme entistä parempaa sparraajaporukkaa verkostoomme.

Uuden oppiminen on meille DigiMaMassa arkipäivää. Järjestämme yrittäjäjäsenillemme tarkoitettuja ammatillisia koulutuksia ja kokoontumisia tulevana(kin) vuotena useita erilaisia kuukausittain lue lisää. Poimi siis itsellesi soveltuvin kokonaisuus, vaikka rusinat pullasta. Meillä koulutuspäivien sisältöä tuottavat aina alansa kovimmat tekijät, yrittäjät ja asiantuntijat.

Yrittäjäksi ryhtyminen saattaa olla yksi elämän käännekohdista. Uudessa tilanteessa on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa jatkaa matkaa. Tulemme näkymään tulevaisuudessa entistä vahvempana kumppanina luovan alan yrittäjien keskuudessa tulevaisuudessa.

Lisätietoja DigiMaMan yrittäjäsenyydestä: info@digimama.fi