DigiMaMa INSIGHTS Live -videotallenteet

Hapottaako jo virtuaalitapahtumat? DigiMaMa INSIGHTS Live -tapahtumassa ei haihateltukaan jonnin joutavia, vaan tapahtumassa oli kolme todella menestynyttä suomalaista kertomassa, mitä he ovat oppineet ns. kantapään kautta, jotta sinun ei tarvitsisi taistella samalla tavalla. Tapahtuma oli ilmainen ja nyt voit katsoa timantinkovat puheenvuorot vielä jälkikäteen kauttamme!

Valtteri Lindholm
Ai kuka muka on Valtteri Lindholm? Varustelekan perustaja ja itsetituleerattu herrasmies. Jälkimmäisestä emme tiedä, mutta todella ilmiömäinen heppu, varsinkin mitä tulee verkkokaupan perustamiseen ja yrittäjyyteen. Kuuntele hänen tipsit yhdestä maailman menestyvimmistä verkkokaupoista!

Vlada Laukkonen
Koodimaailman moniottelija Vlada on yksi Kaikki koodaa -kirjan kirjoittajista ja Mimmit koodaa -ohjelman perustajista. Eikä tarmo siihen lopu, vaan sen lisäksi hän on luonut Ompeluseura LevelUP Koodarit -ryhmän koodaamisesta kiinnostuneita naisia varten, jossa on jo nyt yli 4500 jäsentä. Kuuntele, mitä hän on kantapään kautta oppinut, jotta sinun ei tarvitsisi.

Pia-Maria Nickström
Laita Mimmit asialle ja mene itse ihmettelemään uskomatonta lopputulosta! Pia-Maria on yksi äärimmäisen suositun Mimmit sijoittaa -median perustajista. Miten tähän pisteeseen on oikein päästy? Tsekkaa Pia-Maria Insights LIVE-verkkotapahtuman tallenteesta ja kuule se suoraan häneltä.