Tervetuloa DigiMaMan syyskokoukseen ja tutustumaan FAME Musiikkimuseoon lauantaina 27.11.2021

Tervetuloa ohjelmalliseen syyskokoukseen, johon osallistuneille DigiMaMa tarjoaa jäsenille museokortin vuodeksi sekä maksaa edestakaiset matkat Helsinkiin halvimman kulkuneuvon mukaan sekä lounaan.

OHJELMA LA 27.11.2021
klo 11.00 Tervetuloa!
klo 11.05–12.00 Sääntömääräinen syyskokous
Virkistystauko
12.00-13.00 Lounas
13– Tutustuminen Musiikkimuseo Fameen, sisäänpääsy uudella museokortilla

PAIKKA
Musiikkimuseo Fame, Fredrikanterassi 5A, Helsingin Pasilassa
kauppakeskus Triplassa (katutasolla Helsingin keskustan puoleisella sivulla).

DigiMaMa tarjoaa 50 ensimmäiselle ilmoittautujalle ja kokoukseen osallistujalle museokortin vuodeksi. Museokortti toimii sadoissa museoissa ympäri Suomea sisäänpääsynä. Mikäli sinulla on jo museokortti, niin DigiMaMa tarjoaa siihen vuoden lisää voimassaoloaikaa. Voit osallistua kokoukseen myös etänä, mutta kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

DigiMaMa maksaa matkat syyskokoukseen halvimman kulkuneuvon mukaan ja kuitin matkalipusta sekä tilinumeron voit toimittaa leo.mustonen@digimama.fi. Paluuajankohdan voit valita mielesi mukaan! Samalla reissulla voit nauttia esim. Helsingin monipuolisesta tarjonnasta, tavata tuttujasi, shoppailla tai mitä mieleesi juolahtaa. DigiMaMa tarjoaa kokouksen jälkeen lounaan. Kerro mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan 17.11. mennessä tästä. Ilmoittautuminen on sitova.

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen menettelytavoista päättäminen
5. Esityslistan hyväksyminen
6. Käsitellään toimintasuunnitelma ja strategia vuodelle 2022
7. Päätetään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkioista
8. Käsitellään talousarvio vuodelle 2022
9. Päätetään hallituksen jäsenmäärästä
10. Valitaan hallituksen varsinaiset ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
11. Valitaan hallituksen puheenjohtaja
12. Valitaan yhdistyksen toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat
13. Ilmoitusasiat
14. Kokouksen päättäminen

MUSIIKKIMUSEO FAME – UUDEN AJAN MUSEOELÄMYS
Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista metalliin.

Kotimaiset teknologiset innovaatiot muokkaavat museokäynnistä uudenlaisen interaktiivisen elämyksen, jossa kävijät pääsevät osallistumaan ja kokeilemaan; meillä voit laulaa ja tanssia. Virtuaalisuus vie kävijän musiikin maailmaan Suomen tunnetuimmille esiintymislavoille ja myös yllätyksellisiin ympäristöihin. Tällä hetkellä vaihtuvana näyttelynä on Sibeliuksen luontosuhdetta kuvaava installaatio INSTANT KUUSI.

Museon sydän on vuonna 2018 perustettu Suomen musiikin kunniagalleria (Finnish Music Hall of Fame), johon on tähän mennessä liitetty 23 jäsentä. Kunniagalleria on vuosittain täydentyvä näyttely, joka esittelee monimuotoisesti viimeisimpänä valitut jäsenet.

50 ensimmäiselle Museokortti!

Museokortin saa kokouksessa läsnäolleet, osallistumistavalla ei ole merkitystä. Voit olla etänä tai paikan päällä. Ilmoittautuessa valitse haluamasi osallistumistapa. Toivomme, että ilmoitat mahdollisesta esteestä meille heti, sillä haluamme minimoida tilaisuutemme aiheuttaman hiilijalanjäljen. Peruutuksesi mahdollistaa paikan toiselle osallistujalle. Mikäli peruutuksestasi aiheutuu matka- tai muita kuluja, perimme ne sinulta. Tästä poislukien sairaustilanteet, joista on esittää lääkärintodistus.