Osallistu Esiinny eduksesi etänä -valmennukseen

DigiMaMalaisena voit osallistua Erityistoimihenkilöt ET ry:n yhteistyössä Logistiikan toimihenkilöt ry:n kanssa järjestämään Osallistu Esiinny eduksesi etänä -valmennukseen.

Tapahtumapaikka: Verkkotapahtuma
Aika: 5.4.2022 klo 18:00 – 21:00
Hinta: 10,00 € (jäsenille)

Saat työkaluja verkon välityksellä tapahtuviin vuorovaikutustilanteisiin. Valmennus on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat varmuutta etänä tapahtuviin viestintätilaisuuksiin ja esiintymistaitoihin.

Etänä pidettävät palaverit ja luennot, koulutukset ja webinaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa parin vuoden aikana.

Vuorovaikutuksen tekeminen kameran kautta on haastavampaa kuin fyysisesti samassa tilassa oltaessa. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voisit vaikuttaa viestisi läpimenoon ympäristön kautta. Pidemmissä koulutuksissa ja luennoissa myös äänenkäytöllä on isompi merkitys, kun ei ole mahdollisuutta liikkua yleisön edessä samassa tilassa.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • kuinka luot yhteyden yleisöön kameran läpi?
  • miten voit hyödyntää ympäristöä viestisi tukena?
  • äänenkäytön merkitys etäesiintymisessä
  • esiintymisjännitys ja maneerit
  • ulkoisen olemuksen merkitys ja mitä erityispiirteitä tulee ottaa huomioon pukeutumisessa

Koulutuksen kesto 120 min. (Sisältää yhden tauon)

KOULUTTAJAT
Maikki Median kouluttajina toimivat valmentamisen ja esiintymisen ammattilaiset Tuuli- Elina Andersén ja Kati Vasell. Tämä parivaljakko on Suomen kuplivin ja hersyvin kouluttajakaksikko, joka ei vain kouluta esiintymistä vaan esiintyvät myös itse työkseen. Maikki Media on kouluttanut ympäri Suomen yrittäjiä, ammattipuhujia, esihenkilöitä ja myyjiä 2013 vuodesta alkaen.

Ilmoittaudu 3.4.2022 mennessä tästä >

 

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova.