MK tilaisuus: Markkinoija, arvota osaamisesi oikein

Milloin: Keskiviikkona 31.3.2022 klo 9.00-10.30
Missä: Virtuaalitilaisuutena verkossa
Haluatko tietää, mitä markkinoinnin alalla tienataan ja miten neuvottelet itsellesi oikean palkan suhteessa työtehtäviisi? Millainen on alamme palkkasuositus, ja mitkä kaikki tekijät vaikuttavat palkan muodostumiseen?
Puhutaan taas yhdessä markkinoinnin alan palkoista! Tässä tilaisuudessa MarkkinointiKollektiivi ja DigiMaMa haluavat kannustaa alalla toimivia avoimuuteen ja oman osaamisen oikeaan arvottamiseen. Tilaisuudessa otetaan kantaa markkinoijan osaamisen arvoon niin työtä tarjoavien kuin vastaanottavien tahojen näkökulmista, huomioiden kaikenlaiset palkka-tai toimeksiantosuhteet.
Kiitos tärkeän teeman esiin nostamisesta DigiMaMa!

Tilaisuuden puheenvuorot:

Sinikka Strömmer (lakimies, ERTO) tuo esille, millainen on Toimihenkilöliitto ERTO:n palkkasuositus markkinoinnin alalla toimiville. Hän avaa alamme vähimmäispalkkasuosituksen sisältöä ja rohkaisee jokaista avoimempaan keskusteluun omasta palkasta ja työn oikeasta arvottamisesta.
Riikka Ahmaniemi (Operatiivinen johtaja, ryhmävalmennukset, kasvuvalmentaja, Aava&Bang) kertoo näkemyksensä siitä, millaisia elementtejä molempien neuvotteluosapuolien tulee palkkakeskusteluissa  ottaa huomioon. Riikalla on myös tietoa, kuinka paljon merkitystä toimenkuvan tarkalla määrittelyllä on ja miten suuria eroja markkinoinnin palkkauksessa esimerkiksi PK-yrityksissä voi olla.
Tilaisuuden lopuksi järjestetään Q&A-osio, jossa ERTO:n Sinikka vastaa osallistujien kysymyksiin teemaan liittyen. Samalla kuulet, millaisissa palkkaukseen liittyvissä asioissa liiton ja juristin puoleen yleensä käännytään. Halutessasi voit lähettää kysymyksesi ennakkoon, mutta otamme niitä vastaan myös tilaisuuden aikana. Mahdollistamme kysymyksien lähettämisen myös anonyymisti.
Tilaisuudessa oman osaamisen arvottamisesta ja alan moninaisista toimenkuvista ovat keskustelemassa:
  • Sinikka Strömmer, ERTO
  • Riikka Ahmaniemi, Aava & Bang
Tilaisuuden aikataulu:
  • 9.00 Tilaisuus alkaa
  • 10.00 Avoin Q&A-osio alkaa
  • 10.30 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestää MarkkinointiKollektiivi. Tilaisuuden mahdollistaa DigiMaMa. 
Tilaisuus on veloitukseton.
Ohjelma ja aikataulu saattavat muuttua vielä ennen tapahtumaa.