DigiMaMan vuosikokous ja virtuaalinen päiväkävely Irlannin pääkaupunkiin Dubliniin

Dublin The Temple Bar

Poikkeusolojen edelleen jatkuessa sääntömääräinen kevätkokouksemme pidetään Google Meet -verkkokokouksena. Virallisen kokousohjelman lisäksi teemme virtuaalisen kaupunkikierroksen keväisessä Dublinissa suomalaisen oppaan johdolla. Kierroksella tutustutaan niin kaupungin historiaan kuin nykypäiväänkin. Kaupungin 800-luvulta alkava historia, arkkitehtuuri, ihastuttavat Yrjöjen aikaiset korttelit, mutta myös modernit rakennukset, ylelliset tavaratalot, putiikit ja taide tulevat kävelyllä tutuksi – kuuluisia irlantilaisia pubejakaan unohtamatta.

OHJELMA 15.5.2021

  • klo 10:00 Tervetuloa!
  • klo 10.05–11.00 Sääntömääräinen kevätkokous
  • Virkistystauko
  • klo 11.05-12:35 Virtuaalinen päiväkävely keväisessä Dublinissa
  • klo 12:35 Kiitos osallistumisesta!

Digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaiset DigiMaMa ry:n sääntömääräinen kevätkokous Google Meet -verkkokokouksena (linkin saat ilmoittautumisesi jälkeen)

Esityslista
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
2.1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja
2.2. Valitaan kokoukselle sihteeri
2.3. Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa
2.4. Valitaan kokoukselle ääntenlaskijat
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen menettelytavoista päättäminen
5. Esityslistan hyväksyminen
6. Käsitellään toimintakertomus vuodelta 2020
7. Käsitellään tilinpäätös vuodelta 2020
8. Käsitellään toiminnan-/tilintarkastajien lausunto
9. Päätetään tilinpäätöksen alijäämän/ylijäämän käytöstä
10. Tilinpäätöksen 2020 vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tili- ja vastuuvelvollisille
11. Hallituksen täydentäminen
12. Aloitteet yhdistyksen kokoukselle
13. Ilmoitusasiat
14. Kokouksen päättäminen

Keväinen kaupunkikierros iloisessa Dublinissa suomalaisen oppaan johdolla

Virtuaalimatka – live-opastus suomeksi

Suomalaisen Irlannissa asuvan oppaan kertomana kuulet tarinoita, mm. siitä kuinka sukulaissielujemme, irlantilaisten, itsenäisyys koitti samoihin aikoihin kuin meidän suomalaisten. Dublin ihastuttavat Yrjöjen aikaiset korttelit ja kaunis St. Stephen’s Green puisto muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset, tämän päivän elämästä Irlannin vilkkaassa pääkaupungista. Kierroksen aikana kuljemme myös pitkin Grafton Street -kävelykatua ja ihastelemme sen ylellisiä tavarataloja ja mielenkiintoisia putiikkeja. Piipahdat myös Temple Barissa, joka on Dublinin kulttuurikaupunginosa, josta löytyy myös monet kuuluisat irlantilaispubit. Iloinen ja vehreä Dublin sijaitsee Irlannin itärannikolla. Merten yli saapuneet viikingit perustivat saarelle siirtokuntansa jo 800-luvulla ja skandinaavisotureilla, kelteillä sekä briteillä on ollut suuri merkitys maan värikkäässä historiassa. Dublinin historiaan ja mielenkiintoisiin tarinoihin sinut johdattelee Irlannissa asuva suomalainen oppaamme.

Ilmoittaudu 2.5. mennessä tästä!