Bli Medlem

Som medlem i DigiMaMa får du tillgång till nyttiga tjänster, så som rådgivning och juridisk hjälp av experter och jurister, möjlighet till inkomstrelaterad arbetslöshetsdagpenning samt reseförsäkring för vistelse utomlands – som företagarmedlem får du även en yrkesansvarsförsäkring. Du kan delta förmånligt i våra utbildningar, får medlemsrabatter och kan delta i våra evenemang.

DigiMaMa är medlemsförening i Tjänstemannaförbundet ERTO. Som medlem i DigiMaMa får du med samma medlemsavgift automatiskt även medlemskap i ERTO och får tillgång till alla ERTOs tjänster.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 1,36 % av bruttolönen på vilken förskottsinnehållningen verkställs – dock minst 11,05 euro i månaden och högst 44,50 euro i månaden.

Medlemsavgiften för företagare är 19 euro i månaden. Medlemsavgiften är avdragsgill i beskattningen.

Bli medlem på ERTOs webbplats
Läs mer om medlemsförmånerna
Läs mer om medlemsavgiften

Medlemskap som arbetslös

Om du får dagpenning eller annan ersättning från arbetslöshetskassan innehåller arbetslöshetskassan automatiskt medlemsavgiften från den utbetalda förmånen. Som arbetslös kan du delta i våra utbildningar till ett förmånligare pris.

Läs mer om medlemsavgiften

Gratis medlemskap för studerande

Som studerande är ditt medlemskap i DigiMaMa gratis, men du får tillgång till alla våra tjänster samt våra utbildningar till ett ytterst förmånligt pris.

I studerandemedlemskapet ingår inte arbetslöshetsskydd. Om du arbetar vid sidan av studierna kan du bli medlem i Tjänstemannaförbundets Arbetslöshetskassa. På detta vis börjar rätt till inkomstrelaterad arbetslöshetsdagpenning tjänas in för ditt arbete vid sidan av studierna. Medlemskapsavgiften för Tjänstemannaförbundets Arbetslöshetskassa år 2020 är 9,25 €/mån. Läs mer om arbetslöshetskassan.

Bli medlem på ERTOs webbplats

Medlemskap som företagare

Medlemsavgiften för företagare är 19 euro i månaden. Som medlem har du tillgång till våra förmåner, så som förmånliga yrkesmässiga utbildningar samt medlemsrabatter.

Bli medlem på ERTOs webbplats

DigiMaMa är fackföreningen för digitalmedia, marknadskommunikation och IT. Våra medlemmar är proffs inom många olika branscher: från grafiska formgivare till copywriters, spelplanerare till webbutvecklare och föremålsformgivare till inredningsarkitekter.


DigiMaMa är medlemsförening i Tjänstemannaförbundet ERTO rf. ERTO representerar experter och proffs inom den privata sektorn. Bekanta dig med ERTO.