Yrittäjälle sopiva liitto

Uudistamme palveluitamme yrittäjille vastaamaan paremmin nykyhetken tarpeita. Muutokset toteutetaan 2019 ensimmäisen puoliskon aikana!

Valitse toimintaasi paras liitto: tukea ja tapahtumia!

Yrittäjäksi ryhtyminen saattaa olla yksi elämän käännekohdista. Uudessa tilanteessa on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa jatkaa matkaa.

Liitossamme ERTO:ssa tunnetaan alan edunvalvonnan ja työelämän kiemurat.

Yrittäjäjäsenenä maksat jäsenmaksua 20 € kuukaudessa ja saat siihen sekä ammattiliitto ERTO:n että ammattiyhdistys DigiMaMan jäsenedut. Yrittäjäjäsenenä sinulle kuuluvat erikseen vielä yrittäjille räätälöidyt edut kuten yrittäjäkoulutus, yhteistyökumppaneiden alennukset jne.

Liity jäseneksi.

Tervetuloa mukaan!

Miten yrittäjä hyötyy DigiMaMan jäsenyydestä?

Sen lisäksi, että ajamme jäsentemme etuja ja välitämme alaa koskevia tietoja, tarjoamme myös muita arvokkaita jäsenetuja:

Mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja tapahtumiin

Pääset kaikkiin DigiMaMan koulutuksiin edulliseen jäsenhintaan. Katso tulevat koulutukset ja tapahtumat tästä. Erilaiset tapahtumat tarjoavat myös hyvän mahdollisuuden verkostoitua.

Tukea ja neuvoja mentorointipalvelumme kautta.

Lue lisää mentorointipalveluistamme tästä.

Uutisia ja alakohtaista tietoa säännöllisesti

Jäsenenämme sinulla on aina ajankohtaisimmat alan uutiset ja informaatio ulottuvilla. Lue tuoreimmat uutiset tästä. Tutustu myös Facebook-sivuumme.