Opiskelijalle

Opiskelijalle

Opiskelijan kannattaa kuulua DigiMaMaan!

Meillä opiskelijajäsenyys on ilmainen, mutta saat samat jäsenedut kuin maksava jäsen eli mahdollisuuden edulliseen koulutukseen, pääsyn tapahtumiimme, alennukset, kattavaan alan yhteistyökumppaniverkoston ja mikä tärkeintä – työelämätietoa. DigiMaMan jäsenenä olet jo harppauksen lähempänä työelämää!

DigiMaMa on Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys. Opiskelijajäsenyys yksinään ei sisällä työttömyysturvaa, mutta mikäli työskentelet opiskelujesi ohessa, voit liittyä ERTO:n työttömyyskassaan. Opiskelun aikana tehdystä työstä alkaa kertyä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan. On tärkeää maksaa jäsenmaksu kuukausittain, jotta työttömyyskassan jäsenyys säilyy katkeamattomana ja oikeus ansiosidonnaiseen päivärahaan säilyy.

Tervetuloa mukaan DigiMaMan osaavaan ja iloiseen ammattilaisten joukkoon!

Liity opiskelijajäseneksi jo tänään, se on ilmaista!

Lue lisää opiskelijajäsenyydestä

 

Hae opiskelustipendiä!

DigiMaMan stipendiä voi hakea kaikkiin koulutuksiin, kursseihin tai tapahtumiin, jotka liittyvät:

  • työelämään
  • ammattijärjestö- tai luottamustoimintaan
  • ammattiin/ammattialaan
  • kuntoutukseen tai vapaa-ajan koulutukseen, jotka tukevat ammattiosaamista tai työssä jaksamista

Stipendiä voivat hakea kaikki DigiMaMan varsinaiset jäsenet. Hakemuksessa tulee kertoa kurssin/koulutuksen/tapahtuman nimi, hinta, aihepiiri, ajankohta sekä perustelut stipendin saamiseksi. Hakemukseen tarvitaan myös tilinumero, jonne stipendi maksetaan, kun hakija on toimittanut tositteen kurssimaksusta. Stipendeistä päättää DigiMaMan hallitus, ja päätöksissä otetaan huomioon koulutuksen aihepiiri, kurssin liittyminen työelämään, perusteet tuen tarpeelle sekä hakijan tilanne. Stipendin voi saada kerran vuodessa. Hakemukset osoitteella: sihteeri@digimama.fi

DigiMaMa ry