Liity jäseneksi

DigiMaMan jäsenenä saat paljon hyviä palveluja, kuten asiantuntijoiden ja asianajajien neuvontaan ja lakiapuun, mahdollisuuden ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan sekä ulkomailla voimassa olevaan matkavakuutukseen – yrittäjäjäsenenä saat myös ammatillisen vastuuvakuutuksen (linkki ERTOn sivuille). Voit osallistua edullisesti koulutuksiimme (linkkaus), saat jäsenalennuksia (linkkaus) ja pääset osallistumaan tapahtumiimme (linkkaus). 

DigiMaMa on Toimihenkilöliitto ERTOn jäsenyhdistys, joten DigiMaMan jäsenenä olet samalla jäsenmaksulla automaattisesti myös ERTOn jäsen saat käyttöösi kaikki ERTOn palvelut (linkkaus?).

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 1,37 % siitä bruttopalkasta, josta ennakonpidätys toimitetaan – kuitenkin vähintään 9,75 euroa kuukaudessa ja enintään 44,50 euroa kuukaudessa. 

Yrittäjän jäsenyys on 19 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

(CTA) Liity jäseneksi ERTOn sivuilla (linkkaus)

(CTA) Lue lisää jäseneduista 

(CTA) Lue lisää jäsenmaksusta (linkkaus www.erto.fi/tietoa-ertosta/jasenmaksut)

Jäsenyys työttömänä

Jos saat työttömyyskassasta päivärahaa tai muuta korvausta, työttömyyskassa perii jäsenmaksun automaattisesti maksamastaan etuudesta. Työttömänä pääset osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin edullisemmalla hinnalla.

(CTA) Lue lisää jäsenmaksusta (linkkaus www.erto.fi/tietoa-ertosta/jasenmaksut)

Opiskelijajäsenyys on ilmainen

Opiskelijana et maksa DigiMaMan jäsenyydestä mitään, mutta saat käyttöösi kaikki palvelumme sekä pääsyn erittäin edullisesti koulutuksiimme.

Opiskelijajäsenyys ei sisällä työttömyysturvaa, eli jos työskentelet opiskelujesi ohessa, voit liittyä Erityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassaan. Näin myös opiskelun ohella tekemästäsi työstä alkaa kertyä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan. Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassan jäsenmaksu vuonna 2020 on 9,25 €/kk. Lue lisää työttömyyskassasta >> (linkkaus työttömyyskassan sivuille)

(CTA) Liity jäseneksi ERTOn sivuilla (linkkaus)

Yrittäjäjäsenyys

Yrittäjäjäsenenä jäsenmaksusi on 19 euroa kuukaudessa. Jäsenenä pääset nauttimaan hyvistä eduistamme, kuten edullisista ammatillisista koulutuksista sekä jäsenalennuksista.

Liity jäseneksi ERTOn sivuilla


DigiMaMa on digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaisten liitto. Jäseninämme on ammattilaisia aina graafisista suunnittelijoista copywritereihin, pelisuunnittelijoista web developereihin sekä esinemuotoilijoista sisustussuunnittelijoihin.


DigiMaMa on toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys. ERTO edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. Tutustu ERTOon >> (linkkaus ERTOn sivuille)