Liity jäseneksi

DigiMaMan jäsenenä saat paljon hyviä palveluja, kuten asiantuntijoiden ja asianajajien neuvontaan ja lakiapuun, mahdollisuuden ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan sekä ulkomailla voimassa olevaan matkavakuutukseen – yrittäjäjäsenenä saat myös ammatillisen vastuuvakuutuksen. Voit osallistua edullisesti koulutuksiimme, saat jäsenalennuksia ja pääset osallistumaan tapahtumiimme

DigiMaMa on Toimihenkilöliitto ERTOn jäsenyhdistys, joten DigiMaMan jäsenenä olet samalla jäsenmaksulla automaattisesti myös ERTOn jäsen saat käyttöösi kaikki ERTOn palvelut.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on vuonna 2021 1,36 % siitä bruttopalkasta, josta ennakonpidätys toimitetaan – kuitenkin vähintään 11,o5 euroa kuukaudessa ja enintään 44,50 euroa kuukaudessa. 

Yrittäjän jäsenyys on 19 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Liity jäseneksi

Lue lisää jäseneduista

Lue lisää jäsenmaksusta

Jäsenyys työttömänä

Jos saat työttömyyskassasta päivärahaa tai muuta korvausta, työttömyyskassa perii jäsenmaksun automaattisesti maksamastaan etuudesta. Työttömänä pääset osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin edullisemmalla hinnalla.

Lue lisää jäsenmaksusta

Opiskelijajäsenyys on ilmainen

Opiskelijana et maksa DigiMaMan jäsenyydestä mitään, mutta saat käyttöösi kaikki palvelumme sekä pääsyn erittäin edullisesti koulutuksiimme.

Opiskelijajäsenyys ei sisällä työttömyysturvaa, eli jos työskentelet opiskelujesi ohessa, voit liittyä Erityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassaan. Näin myös opiskelun ohella tekemästäsi työstä alkaa kertyä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan. Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassan jäsenmaksu vuonna 2020 on 9,25 €/kk. Lue lisää työttömyyskassasta.

Liity opiskelijajäseneksi ERTOn sivuilla

Yrittäjäjäsenyys

Yrittäjäjäsenenä jäsenmaksusi on 19 euroa kuukaudessa. Jäsenenä pääset nauttimaan hyvistä eduistamme, kuten edullisista ammatillisista koulutuksista sekä jäsenalennuksista.

Liity yrittäjäjäseneksi ERTOn sivuilla


DigiMaMa on digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaisten liitto. Jäseninämme on ammattilaisia aina graafisista suunnittelijoista copywritereihin, pelisuunnittelijoista web developereihin sekä esinemuotoilijoista sisustussuunnittelijoihin.


DigiMaMa on toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys. ERTO edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. Tutustu ERTOon >> (linkkaus ERTOn sivuille)