Jäsenedut

Jäsenenä olet oikeutettu moniin etuihin

Tarjoamme jäsenillemme monipuolisia palveluja ammattitaidon vahvistamiseen, työhyvinvointiin sekä vapaa-ajalla virkistäytymiseen. DigiMaMan jäsenenä olet automaattisesti myös Toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsen, ja saat käyttöösi kaikki ERTOn tarjoamat palvelut.

Etujen lisäksi huolehdimme ERTOn kanssa jäsentemme edunvalvonnasta. Lue lisää edunvalvontatyöstämme >> 

Koulutukset

Järjestämme jäsentemme ammatillista osaamista kartuttavia koulutuksia useissa kaupungeissa ympäri Suomen. Tarjoamme korkeatasoiset koulutukset jäsenillemme aina edullisimpaan hintaan – ja osa koulutuksista on tarkoitettu pelkästään jäsenillemme. 

Tutustu DigiMaMan järjestämiin koulutuksiin

Työsuhdeneuvonta

ERTOn kokeneet lakimiehet ja asiantuntijat antavat puhelimitse tietoja ja neuvoja esimerkiksi palkkausta, työaikoja tai vuosilomia koskevissa kysymyksissä. Työsuhdeneuvonta on jäsenillemme maksuton palvelu.

Lue lisää työsuhdeneuvonnasta ERTOn sivuilta

Työsopimuksen tarkistuspalvelu

Voit tarkistuttaa uuden työsopimuksesi sisällön ERTOn asiantuntijalla ennen sopimuksen allekirjoittamista. Sinuun ollaan yhteydessä arkena 24 h sisällä.

Lue lisää tarkistuspalvelusta ERTOn sivuilta

Matkustajavakuutus

Jäsenenä saat Vakuutusyhtiö Turvan matkustajavakuutuksen. Se on voimassa ulkomaille suuntautuvilla vapaa-ajan matkoilla ja kattaa matkan aikana sattuneen sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Lisäksi Vakuutusyhtiö Turva antaa DigiMaMan jäsenille alennuksia vapaaehtoisista vakuutuksista.

Lue lisää matkustajavakuutuksesta ERTOn sivuilta 

Mentorointi

Jäsenemme on oikeutettuja ilmaiseen 30 minuutin mentorointiin joka vuosi. Mentoroinnista voi olla apua esimerkiksi silloin, kun kaipaat uutta suuntaa urallesi tai tunnet olevasi työurallasi taitekohdassa. Jos kiinnostuit mentoroinnista, ota yhteyttä DigiMaMan puheenjohtaja Johanna Juntuseen ja kerro, mihin asiaan haluaisit apua.

Kysy Johannalta mentoroinnista 

UKKO.fi-laskutuspalvelu

Jäsenenämme saat -20 % alennuksen UKKO.fi-laskutuspalvelusta. Digimamalaisille jäsenhinta UKKO.fi:n kautta maksetusta palkasta on 4 % (normaalihinta 5 %). Edun saat käyttöösi ilmoittamalla jäsenyydestäsi UKKO.fi-asiakaspalveluun.

Tutustu UKKO.fi-laskutuspalveluun

Lifted-verkkovalmennus

Haluamme lisätä jäsentemme työhyvinvointia tarjoamalla jaksamista tukevan hyvinvoinnin verkkovalmennuksen. Verkkovalmennuksessa käsitellään mielen hallintaa, ravintoa, viisaampia työtapoja, liikkumista, palautumista ja stressin hallintaa.

Lue lisää ERTOn sivuilta

Alennukset ja edut

Jäsenenämme saat hyviä alennuksia muun muassa polttoaineesta, matkoista ja majoituksesta. Useimmat edut saat näyttämällä ERTOn jäsenkorttia tai ilmoittamalla varauksen yhteydessä ERTOn alennuskoodin.

Katso kaikki edut ERTOn sivuilta

Koulutusstipendi

Jäsenillämme on mahdollisuus hakea koulutusstipendiä koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin, jotka liittyvät omaan ammattiin, työelämään tai ammattijärjestö- ja luottamustoimintaan. Koulutusstipendiä voi hakea myös ammattiosaamista tai työssäjaksamista tukevaan kuntoutukseen tai koulutukseen. Stipendin arvo voi olla max 250 euroa ja sen voi saada kerran vuodessa.

Kerro hakemuksessasi kurssin/koulutuksen/tapahtuman nimi, hinta, aihepiiri, ajankohta sekä perustelut stipendin saamiseksi. Liitä hakemukseen myös tilinumero, johon myönnetty stipendi maksetaan sen jälkeen, kun olet toimittanut tositteen kurssimaksusta. 

Stipendeistä päättää DigiMaMan hallitus. Päätöksissä otetaan huomioon kurssin liittyminen työelämään, perusteet tuen tarpeelle sekä hakijan tilanne. Stipendin voi saada kerran vuodessa.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@digimama.fi.