DigiMaMa on sinun edunvalvojasi

DigiMaMa ry on digimedian, markkinointiviestinnän, tietoalan, pelialan, muotoilun sekä muiden luovien alojen ammattiyhdistys. Me huolehdimme ERTOn kanssa jäsentemme edunvalvonnasta ja annamme palkkasuositukset markkinointiviestinnän ja digimedian aloille. Tarjoamme jäsenillemme myös edullisia, kiinnostavia koulutuksia (linkkaus koulutukset-sivulle).

Olemme Toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys, joten DigiMaMan jäsenet ovat automaattisesti myös ERTOn ja Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan jäseniä. Jäsenemme saavat työttömyysturvan sekä maksutonta lakiapua esimerkiksi työsuhteeseen liittyvissä ongelmissa.

Liity jäseneksi

Palkkasuositukset

Palkkasuositukset perustuvat ERTOn vuosittain tekemään kyselyyn alan asiantuntijoiden palkkauksesta. Palkkasuosituksessa määritellään alan vähimmäispalkkataso tehtävänimikkeiden perusteella. 

Tietoalan työehtosopimus
Tietoalalla työskentelevien jäsentemme palkat ja työsuhteen ehdot määrittelee työehtosopimus.

Työttömyysturva

DigiMaMan jäsenmaksu sisältää Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenenä voit saada työttömyyskassasta ansiosidonnaista päivärahaa, kun jäät työttömäksi tai sinut lomautetaan. Voit olla oikeutettu myös esimerkiksi vuorotteluvapaakorvaukseen. 

Jos olet päätoiminen yrittäjä, sinun kannattaa yrittäjäjäsenyytemme lisäksi liittyä yrittäjäkassaan (SYT).

Tutustu työttömyysturvaan ERTOn sivuilla

Työsuhdeneuvonta ja oikeusturva 

Työsuhteeseen liittyvissä riitatilanteissa apunasi ovat ERTOn kokeneet lakimiehet ja asiantuntijat. Jos riita-asiat eivät selviä omien lakimiesten ja asiantuntijoiden voimin, voimme hakea sinulle oikeusturvaa. ERTOn oikeusturva on merkittävästi parempi kuin useimmilla muilla ammattijärjestöillä. ERTOn oikeusturva maksaa oikeusjutusta aiheutuvat tuomioistuinkulut ilman omavastuuta. ERTO maksaa myös omat ja vastapuolelle mahdollisesti tuomitut kulut, jos riita hävitään.  

Lue lisää lakimiesten palveluista ERTOn sivuilta

Liity jäseneksi


DigiMaMa on Toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys. ERTO edustaa yksityisen sektorin asiantuntijoita ja ammattilaisia. Tutustu ERTOon >>