Partners

Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa työskentelee yli 160 alan huippuosaajaa. Luomme monipuolisella IPR-osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä.

IPR-TIETOPANKKI
Berggren on koonnut IPR-tietopankkisivulle asiantuntijoidensa kirjoittamia oppaita, joissa kerrotaan kuinka voit hyödyntää aineettomia oikeuksia liiketoiminnassasi.

Kutsuvatko kansainväliset markkinat, toimiiko yrityksesi maahantuonnin parissa tai tarjoatko majoitus- ja elämyspalveluita kansainvälisille vieraille? Syksyllä 2011 perustettu Flextext on Tampereella toimiva viestintäalan yritys, joka auttaa yrityksiä ja yhdistyksiä kansainvälisessä viestinnässä tarjoamalla muun muassa verkkosivustojen, markkinointimateriaalien, käyttöohjeiden ja markkinatutkimusten käännös- ja lokalisointipalveluita seuraavissa kielipareissa:  englanti-suomi-englanti,  espanja-suomi, saksa-suomi.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.  MarkkinointiKollektiivin tapahtumista, koulutuksista, sisällöistä ja yhteisöstä haetaan oppia, oivalluksia ja inspiraatiota omaan työhön.

UKKO.fi on verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. DigiMaMan jäsenenä saat -20 % alennusta laskutusmaksusta.

Vilkas Group Oy on verkkokaupankäynnin palvelutalo, joka toimittaa laadukkaita verkkokauppoja ja verkkokauppiaiden menestystä tukevia lisäpalveluja. Vilkas Groupin toimittamia verkkokauppoja käyttävät noin 900 suomalaista yritystä kaikilta toimialoilta.

Hailer on kotimainen ohjelmistoyritys joka on perustettu vuonna 2016. Hailer ohjelmiston avulla yritys tai yhteisö voi yhdistää keskeisimmät prosessit ja kommunikoinnin yhteen työkaluun. Haileria käytetään esimerkiksi CRM -toimintoihin, projektinhallintaan, tiedostojen hallintaan, tiketittien ja työpyyntöjen käsittelyyn.

Explore the world’s largest collection of royalty-free stock video, with music, motion graphics and more to elevate your video projects.

POND5