Yhteistyökumppanit

Jäsenemme voivat hyödyntää yhteistyökumppaniemme palveluja ja ovat oikeutettuja alennuksiin heidän tarjoamistaan koulutuksistaan ja muista palveluista.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.  MarkkinointiKollektiivin tapahtumista, koulutuksista, sisällöistä ja yhteisöstä haetaan oppia, oivalluksia ja inspiraatiota omaan työhön.

MARK Suomen Markkinointiliitto ry on valtakunnallinen markkinoinnin ja kaupallisen ajattelun edistäjä. Voit liittyä jäseneksi toimialastasi ja tittelistäsi riippumatta. Palveluistamme hyötyvät niin suunnittelijat, päälliköt, asiantuntijat, assarit, johtajat, yrittäjät, opiskelijat kuin opettajat.

Järjestämme joka viikko MARK webinaarin ajankohtaisesta aiheesta. Näitä ovat mm. strateginen markkinointi, brändi, luovuus, data & mittaaminen, sosiaalinen media ja asiakasymmärrys.

Tule mukaan MARKiin!

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia

Yli 1200 ammattilaisen Grafia edistää suomalaisen visuaalisen viestinnän alaa ja ajaa jäsentensä etua. Grafia tuo yhteen ja vaikuttaa!

www.grafia.fi

Berggren Group on eurooppalainen täyden palvelun IPR-talo, jonka palveluksessa työskentelee yli 160 alan huippuosaajaa. Luomme monipuolisella IPR-osaamisellamme ideoillesi ja innovaatioillesi mahdollisuuksia menestyä.

IPR-TIETOPANKKI
Berggren on koonnut IPR-tietopankkisivulle asiantuntijoidensa kirjoittamia oppaita, joissa kerrotaan kuinka voit hyödyntää aineettomia oikeuksia liiketoiminnassasi.

UKKO.fi on verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. DigiMaMan jäsenenä saat -20 % alennusta laskutusmaksusta.

Vilkas Group Oy on verkkokaupankäynnin palvelutalo, joka toimittaa laadukkaita verkkokauppoja ja verkkokauppiaiden menestystä tukevia lisäpalveluja. Vilkas Groupin toimittamia verkkokauppoja käyttävät noin 900 suomalaista yritystä kaikilta toimialoilta.

Piilo-osaajat ry on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijaverkosto, työnhakuyhteisö ja osaajagalleria, joka tekee osaajien löytämisestä ja osaamisen markkinoinnista helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa!

Hailer on kotimainen ohjelmistoyritys joka on perustettu vuonna 2016. Hailer ohjelmiston avulla yritys tai yhteisö voi yhdistää keskeisimmät prosessit ja kommunikoinnin yhteen työkaluun. Haileria käytetään esimerkiksi CRM -toimintoihin, projektinhallintaan, tiedostojen hallintaan, tiketittien ja työpyyntöjen käsittelyyn.

Flextext on Tampereella toimiva viestintäalan yritys, joka auttaa yrityksiä ja yhdistyksiä kansainvälisessä viestinnässä tarjoamalla muun muassa verkkosivustojen, markkinointimateriaalien, käyttöohjeiden ja markkinatutkimusten käännös- ja lokalisointipalveluita.

Lue lisää.

Superskills on verkossa toimiva markkinoinnin vertailupalvelu. Palvelussa markkinoija voi hakea kumppaneita eri kriteereillä mm. asiakkaiden suositusten, keissien ja ydinosaamisen, eli supervoimien perusteella. Palvelu suosittelee näiden perusteella sopivimmat freelancerit ja markkinointitoimistot.

Lue lisää eduista.

Explore the world’s largest collection of royalty-free stock video, with music, motion graphics and more to elevate your video projects.

Lue lisää POND5.

Kidekoulu tarjoaa työelämän kirjoituskoulutuksia muun muassa asiantuntijabloggaamisesta, selkeistä
teksteistä ja kirjoittamisen työskentelytavoista. Järjestämme verkkokursseja, webinaareja ja
räätälöimme koulutuksia organisaatioille. Pelkästään verkkokursseillamme on ollut yli 2 500
opiskelijaa.